Nya ridbyxor för dig med häst

Du som rider mycket vet att ett par ridbyxor snabbt kan bli utslitna. Det kan då vara skönt om du har några extra par att använda. Som tur är så är det alltid roligt att shoppa nya kläder. Och speciellt roligt är det att köpa ridkläder av någon anledning.

Olika material och modeller

Ridbyxor finns i en uppsjö av olika modeller och i olika material. Det är viktigt att du känner dig bekväm i dina ridbyxor. De ska sitta skönt och inte smita åt för mycket. De bör inte heller vara alltför pösiga. Beroende på vilken inriktning du har på din ridning så finns det olika modeller som kan passa bättre än andra. Ta en titt online för att hitta ridbyxor som passar just dig.

Matcha med snygga accessoarer

För att lyfta din look kan du med fördel matcha dina nya ridbyxor med några väl utvalda accessoarer. Oavsett om du bara hade tänkt ta en heldag i stallet eller om du ska ut på tävling, så är det aldrig fel att känna sig snygg. Välj till exempel en scarf med ett hästinspirerat mönster eller ett halsband med samma tema. Väljer du dessutom ett par ridstövlar i läder, blir dessa pricken över i:et på din outfit.